+32 (0)9 384 14 25
info@elektrovanassche.be

Telenet herschikt telecombundels

Telenet & Base Center Zingem (Kruisem)

Telenet herschikt telecombundels


Om klanten maximaal te ondersteunen in tijden van veranderende gewoontes, lanceert Telenet ONE: een volledig nieuw aanbod dat je zelf samenstelt. Eén internetverbinding voor binnen en buiten zonder volumelimieten, mét vrije keuze van televisieaanbod en een standaard inbegrepen internetbeveiliging.

ONE: een nieuwe manier van connecteren in een veranderende wereld

Nu digitaal een steeds prominentere rol speelt in ons leven, verwachten we ook digitale vrijheid. De mogelijkheid om online geconnecteerd te zijn waar, wanneer en zo veel we willen. Telenet wil zijn klanten daarin graag ondersteunen. De ‘one size fits all’-gedachte van de huidige bundels verdwijnt en maakt plaats voor een modulaire aanpak waarbij klanten zelf kiezen wat ze nodig hebben. En die heet ONE.

Allereerst maakt ONE komaf met de grenzen waar klanten tot vandaag op botsten.  Alles vertrekt van één verbinding tegen een vaste prijs, voor zowel vast als mobiel internet, zonder volumelimieten. Het onderscheid tussen verbruik via wifi en 4G verdwijnt en maakt plaats voor één internetervaring die je zowel binnen als buiten gebruikt. Zo blijven er slechts 3 keuzes over voor klanten: welke snelheid ze willen (thuis 150 of 1000 megabit per seconde, buitenshuis 30 megabit per seconde of meer); hoeveel personen in het gezin een simkaart nodig hebben (dit bepaalt de prijs), en of ze televisie willen (zo ja, op welke manier: via de Telenet TV-box of streamen via de nieuwe flow-app).

Elke klant krijgt bij ONE een extra datasimkaart. Die kan bijvoorbeeld in de tablet, maar past ook perfect in een Minimodem. Met dit toestel  maak je eender waar een persoonlijke hotspot voor tot wel tien toestellen. Je neemt je internetverbinding dus overal mee.

Online veiligheid is een absolute prioriteit

Telenet speelt in op deze nood aan digitale ondersteuning. Zo zit ‘Safesurf’ voortaan standaard in alle internetproducten. Deze anti-phishing software op de modem beschermt alle toestellen die verbonden zijn met het thuisnetwerk. Klikt een klant op een phishinglink in een mail of pop-up? Dan wordt hij automatisch gewaarschuwd.

Bij ONEup (het grote broertje van ONE) zit Safespot+ inbegrepen. Dit is een alles-in-één beveiliging die virussen, phishing en ransomware op alle toestellen, zowel op het thuisnetwerk als onderweg. Daarnaast is er ook de Safespot-app met de bedtijdfunctie, pauzeerfunctie en contentfilters. Zo houden klanten controle over hun eigen digitale gewoontes en die van hun gezin.

ONE en ONEup: vanaf 26 april verkrijgbaar

ONE en ONEup worden gelanceerd op 26 april en vervangen de huidige bundels WIGO en YUGO. WIGO-klanten die met ONE of ONEup beter zitten qua prijspunt en/of beter uitkomen met specificaties, worden proactief gecontacteerd. Voor alle andere klanten verandert er niets.