Telecom Van Assche

Mobile Coverage Extender

Heb je als Telenet klant moeilijkheden om te bellen of gesprekken te ontvangen binnenshuis? Dan is er nu de Mobile Coverage Extender als oplossing.
Hoe werkt het?

Met de Mobile Coverage Extender breid je jouw mobiel bereik in huis uit. Zo kan iedereen in het hele huis zorgeloos bellen. Het toestel verbind je makkelijk met de modem via het bijgeleverde kabeltje. Steek de stekker in het stopcontact en na 30 minuten ben je klaar om te bellen. Staat je modem in de kelder? Geen probleem, je kan de Mobile Coverage Extender aansluiten via elke netwerkaansluiting in de muur, die verbonden is met je modem of via een van onze netwerkuitbreiders. Eens geïnstalleerd, kan je het toestel moeilijk verplaatsen naar een andere woning. Zo kunnen we garanderen dat je noodoproepen altijd op de juiste plaats terecht komen.

 

De Mobile Coverage Extenders zijn uitgerust met onze strafste technologie. Zo ontvang je automatische software-updates en kan je het toestel makkelijk beheren via Mijn Telenet. Loopt er toch iets mis? Dan helpen onze medewerkers je graag verder.

 

 

 

Om de Mobile Coverage Extender te gebruiken heb je internet en mobiele telefonie van Telenet nodig.

Bij Telecom Van Assche / Telenetcenter geven wij u graag meer uitleg.

De toestellen zijn op voorraad.

Back to Top